sábado, 9 de marzo de 2013

30 april update

Beste Allemaal,

In de komende dagen zal besloten worden waar de verschillende evenementen voor de viering van 30 april zullen plaatsvinden. Al het voorbereidende werk is zo goed als gedaan en eenmaal besloten, kunnen we aan de invulling van iedere activiteit gaan werken, inclusief het uitnodigen.
 
 
Wat ons aangaat zal dit voornamelijk het feest ´s avonds betreffen en hiervoor hebben we al een duidelijk idee van wat we willen gaan doen. Het zal groter en anders worden dan voorgaande jaren. Denk aan Koningsbal, kasteelzaal, DJ, live muziek, Disco, dansen, Ned en Arg muziek, beelden uit Nederland, Arg en Ned TV en fotografen en natuurlijk hapjes en drankjes en Amstel. Details moeten we nog uitwerken, maar we denken in deze richting. 
 
Wil je niets missen van deze historische dag en later kunnen vertellen dat je erbij was in Buenos Aires, houd dan goed je digital en social media in de gaten.
 
Een klein voorproefje zal er zijn op de volgende Hollandborrel woensdag 3 april in Van Koning. TN zal daar een sfeerreportage komen maken om in te steken in hun live verslag van 30 april vanuit Nederland. Zij zullen ook verschillende van jullie ongetwijfeld even wat willen vragen, kan je nog de groeten doen aan je familie in Nederland. Dus komt allen, maken we er een mooi pre-30 april Oranjefeestje van.
 
Volg het nieuws en laatste updates via:
 
Twitter @nedverarg
Facebook/Nederlandse vereniging in Argentinie
 
 
 
Groet,
André
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario