miércoles, 16 de enero de 2013

WELKOMBeste Allemaal,

Welkom op de Blogspot van de Nederlandse vereniging in Argentinië. Onze oude site, www.nedver.org is helaas niet meer en we hebben gekozen voor het formaat van een blogspot om die site te vervangen.

In deze tijd van constante en snelle communicatie denken wij met een Blogspot en een actieve FB pagina, het beste en meest direct met de Nederlanders in Argentinie te kunnen communiceren.

Wat kunnen jullie zoal verwachten.

Natuurlijk de aankondingen en verslagen en foto´s van de Nederlandse evenementen en gebeurtenissen die door onszelf als vereniging en/of door anderen zoals de AHB, Knikkers, Ambassade, Acaneb worden georganiseerd. De nieuwsbrief die uitgaat per mail zal blijven bestaan, maar houd deze blogspot in de gaten voor actuele updates en aankondigingen. Dit jaar zijn er bijzonder veel Nederlandse activiteiten in BA, reden te meer om goed geinformeerd te blijven.

Blad Nederland. Jawel. Het Blad zoals dat vroeger bestond in papieren uitgaven hebben we een paar jaar geleden reeds opgeheven omdat het financieel en operationeel niet meer haalbaar was. Wat jammer is want het was in de loop van de jaren een mooi Blad geworden. We hebben toen een digitaal Blad gemaakt wat per mail werd rondgestuurd. Ook dit bracht menig hoofdbrekens met zich mee. Niet alleen het verkrijgen van voldoende ingezonde artikelen om een volledig Blad te maken, maar ook lay out, opmaak, plaatsen van foto´s, video´s.

Wat dus nu? Een Blogspot. Eenvoudig uploaden en bijhouden en niet een minimum aantal artikelen noodzakelijk om het een Blad te kunnen noemen. We zullen een sectie aanmaken, Blad Nederland, waarop 1 x per maand nieuw ingezonden artikelen zullen worden geplaatst. Aan jullie om deze artikelen aan ons op te sturen naar: andrejohandas@gmail.com Er zullen maanden zijn met veel leesmateriaal en maanden met weinig, maar het wel of niet maken van een Blad hangt daar niet meer vanaf. De Blogspot blijft draaien.

Omdat dit voor ons ook nieuw is, zullen er ongetwijfeld in het begin verschillende wijzigingen optreden. Ook in lay-out, opzet etc totdat we een formaat en ervaring hebben die het beste bij zowel jullie als ons past. Tips hiervoor zijn dan ook van harte welkom.

Graag heten we als Nederlandse vereniging jullie nogmaals welkom op onze nieuwe site en we hopen er samen een mooi jaar van te maken.

Tenslotte, omdat dit de blogspot van de Nederlandse vereniging betreft, kiezen we er voor om vooralsnog alleen Nederlandstalige teksten en artikelen te plaatsen.

Namens de NV,

Groet,
André DasNo hay comentarios:

Publicar un comentario